nyfas.blogg.se

Min digitala dagbok.

Hänt och känt

Publicerad 2024-03-28 17:53:29 i Personligt,

Igår var en omtumlande kväll. Jag var inbjuden till AW med mina forna arbetskamrater för att fira två  av dessa, en födelsedag och en blivande pensionär. Det är ju 5 år sedan jag blev frispelare och i samband med det så "vände jag blad"  och lämnade allt bakom mig men.... vissa delar av ett arbetsliv, rutiner arbetsuppgifter kan man släppa dock finns människorna, arbetskamraterna  kvar och det kände jag helt tydligt igår. Dessa underbara människor, vissa har jag jobbat med nästan från begynnelsen av min karriär i detta yrke, så mycket har hänt under alla mina, i det närmaste 30 åren i yrket. Känslan igår var glädje, värme, samhörighet, tillit, helt storslaget. Denna kväll lämnar ett djupt och värdefullt avtryck inom mig.
Idag, tandläkaren😟 Råkade ta ett rejält hugg i en hård brödbit i förrgår och detta orsakade att en tand gick sönder. Lyckligtvis behövde jag inte gå på akuttid utan kunde få en bokad tid hos min tandläkare idag, toppen för mig eftersom tandproblem stressar mig så oerhört men min tandläkare gör mig lugn. Nu har jag nyss ätit en god middag, en bit paj, jag var utsvulten eftersom jag inte vågat tugga efter tandkraschen och bara levt på Havregrynsgröt, inget tuggmotstånd bara gapa och svälj. 
Ja det är Skärtorsdag idag...men jag åker inte till Blåkulla, det regnar just nu så jag har ingen lust att kvista iväg på kvasten😁 
Kram och hej från mej 💞
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela