nyfas.blogg.se

Min digitala dagbok.

Jag samlar på glädjeämnen...

Publicerad 2021-03-26 17:45:47 i Personligt,

...vilket verkligen är mer än nödvändigt just nu med rådande samhällssituation, visserligen är det alltid viktigt  att kunna uppmärksamma det som är bra i vardagen men ofta har man inte ett sådant perspektiv livet går på räls av naturliga skäl.
Veckans glädjeämnen som jag tagit fasta på:
- Efter måndagens vaccination mot TBE uppstod oväntade sensationer i min kropp och det pågick i dagarna två. Glädjen med det uppstod när jag fick klart för mig att det var vaccinationen som arbetade i min kropp och inte en ovanlig sjukdom jag drabbats av 😏
- Igår var allt normalt i min kropp igen och jag kunde då gå och handla mat samt kaffe, det sistnämnda en väldigt viktig produkt 😊 för imorse kunde jag starta dagen på det sätt som jag finner bäst, med en kopp kaffe, absolut glädje.
- Skatteverkets årliga besked damp ner i brevlådan härom dagen, mycket glädje !! Efter att de senaste två åren fått kvarskatt så kommer jag nu att få tillbaka ett belopp, tjoho !!
- Dagens glädje...ja solen har lyst med sin närvaro, många grader plus och jag har njutit av flera timmar uteliv. Bestämde mig för att gå dit näsan pekar, en promenad på 9 km blev det. Jag gjorde två stopp, ett där jag bara satt och kände livsandarna och ett för att ta en gofika utomhus, kaffe med en supergod vegansk Morotsmuffins. Vilken härlig dag !!!
Jaa...det är inte så svårt att samla på glädjeämnen kan jag tycka, det handlar nog om vad man definierar som glädje, det lilla i vardagen eller något mer genomgripande, morgonkaffe...ja det kan glädja mig 😃
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela