nyfas.blogg.se

Min digitala dagbok.

I mitt huvud just nu

Publicerad 2023-07-31 18:51:51 i Personligt,

Denna dagen är den sista i Juli månad, en sommarmånad kvar, attan vad denna årstid går fort, är det ljuset, värmen det mer okomplicerade sättet att leva på som får tiden att kännas så snabbt flyende ? Ja det har jag väl filosoferat om varje år utan att hitta ett svar men som det ju är i livet så finns det inte alltid svar på allt. So far har jag haft en underbar sommar med aktiviteter, upplevelser och sociala sammanhang och jag fortsätter i samma anda. 
Nu har i alla fall det välbehövliga regnet anlänt, om jag tyckt att naturen borde få sitt så säger jag nu, tack det räcker. Igår eftermiddag bröt ett oväder ut med åska och riktigt ösregn, idag har det regnat av och till hela dagen, och visst har det kommit regn tidigare dagar också från och till. Dags för mer sol och värme men inte som i södra Europa, usch hemskt. Vädret, visst ger det mycket tankemöda hos de flesta på sommaren, man undrar och väntar och hoppas och inte kan man göra något åt utfallet men... tänka kan man alltid.
Idag har jag mellan två skurar lyckats gå till närbutiken och handla mjölk, när jag skulle gå till tvättstugan några portar bort var det regnjacka på, nu är det regnfritt och jag tänker utmana ödet 😄 och ta en motionspromenad, jag bara måste ut, har varit för mycket inne idag och det passar inte mig.
Klart slut för nu !
Anita
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela