nyfas.blogg.se

Min digitala dagbok.

Handkraft

Publicerad 2023-01-26 10:37:55 i Personligt,

Omväxling till tankekraft 😊 Som jag skrev i mitt förra inlägg är jag i "fas korsord", tiden bara går och jag är helt uppslukad, inser att jag måste fördela min energi på annat också och med självdisciplin....
Jag stickar, som synes på fotot, ett par sockor. Att sticka är inte min bästa gren och inte mitt största intresse men som jag fungerar blir det därav en utmaning och att utmana mig själv gillar jag.
Sägas ska är att jag aldrig haft talang och intresse för stickning men av och till genom livet försökt mig på hantverket eftersom det ser kul ut.
För ett antal år sedan började jag med hög ambition och stort självförtroende sticka sockor, tänkte att det var ett lagom stort objekt, och ja...det gick riktigt bra, resultatet däremot...sockorna visade sig vara olika stora 😲 Vad hände, ja noll koll på läget förstås. Efter denna fadäs har det gått bättre och jag kan numer sticka ett par i samma storlek 😃 lärde mig att hjärnan också måste vara påkopplad inte bara händerna.
Vill tillägga att jag förutom dessa aktiviteter har ett socialt liv också. Igår var det lunch med ett av mina barnbarn, ett alldeles underbart möte som gav mig värme och lycka ❤ Idag kommer jag att träffa ett antal damer på "hemma hos" en av dem, ser fram mot trevlig samvaro.
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela