nyfas.blogg.se

Min digitala dagbok.

Just nu.....

Publicerad 2023-03-29 16:12:57 i Allmänt,

...i synk med lättjans lust, nyss hemkommen efter en fantastisk upplevelse på Yasuragi SPAhotell Hasseludden Stockholm.
Checkade in igår och började med det Japanska badet. Kolsyrebad, varma inom- och utomhuskällor och ångsaltbastu koncentrerade jag mig på. Häftigast var det nog att ligga ute i kylan i en varm bassäng, det skapade en känsla av eufori hos mig.
Efter badet kände jag mig väldigt trött men då var det dags för 3-rätters middag. Maten är inspirerad av det japanska köket, jag valde en vegansk meny, sushi förstås eftersom jag älskar det och så en varm rätt med bla blomkål, efterrätten en Litchi sorbet. Allt var till stor belåtenhet både för kropp och knopp. 
Efter middagen piggnade jag till, gick till mitt rum och intog sängläge med TV i blickfånget. Hade en bok med mig som jag planerat att  läsa men så blev det inte för jag blev på nytt tröttare och tröttare och... Så somnade jag tidigare än tänkt och vaknade 9 timmar senare, händer aldrig att jag sover så länge men sängen var superskön och jag förstås avslappnad efter dagens upplevelse.
Imorse blev det frukost och det sedvanliga morgonkaffet, en dignande buffé föralla smaker.
Finalen på min vistelse blev en ansiktsbehandling på 50 minuter. Oljor, krämer, varma handukar, massage, känns som om jag fått ett nytt ansikte, känns fräscht.
Jag är otroligt tacksam för denna vistelse som blev till för att jag fick ett presentkort av min son och svärson till min födelsedag 2021, det har legat i väntan pga pandemi med flera andra omständigheter. 
Det har varit en magisk upplevelse, rekommenderas varmt.
Fotot är utsikten från mitt rum, övriga utrymmen är digitalfria zoner.
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela