nyfas.blogg.se

Min digitala dagbok.

Nyårsafton

Publicerad 2023-12-31 15:32:31 i Personligt,

Inte många timmar kvar av detta år och i vanlig ordning reflekterar och summerar jag. Med ett lagom leende på läpparna så säger jag att 2023 var året då en hel del gick sönder, två lampor och då menar jag inte glödlampor utan självaste lamporna, min dator och... mina tänder, ja inte alla men ett antal reparationer visade sig vara nödvändiga. Ja jag vet, det här är sånt som händer särskilt när allt har några år på nacken, inget håller för evigt 😏och det finns det som är betydligt värre.
I övrigt har 2023 bjudit på varierande aktiviteter och glädjeämnen och jag har varit på G, dock har något skavt inom mig, vet inte vad, får väl forska i detta 🙄 Jag är begåvad med god hälsa vilket jag är oerhört tacksam över, utan hälsa sämre livskvalité, och det jag önskar för framtiden är just det att jag ska vara frisk och rörlig. 
Nyårslöften talas det om, nej det är inte något för mig, löfte är löfte och jag är galet sträng mot mig själv för att hålla ut och att bryta medför "bad vibes" förresten kan man ge löften när som helst och framför allt när det känns relevant.
Inför 2024 har jag en hel del att se fram mot som glädjer mig mycket och jag ska verkligen göra allt för att leva här och nu.
Med detta skrivet vill jag önska Dig som läser ett alldeles Gott Nytt År !
Lev väl. Må gott. Skynda långsamt och skratta ofta. 💕
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela