nyfas.blogg.se

Min digitala dagbok.

Dagens datum...

Publicerad 2020-06-28 16:51:24 i

....för exakt 1 år sedan, då var det en fredag och jag avslutade min yrkeskarriär för gott. En check i backspegeln, jag hade blivit pensionär 1/10 2018 då jag nyss fyllt 67 år och blev entledigad som det heter, därefter var jag "arbetande pensionär" till och med 28/6. 
Inför min pension skapade jag denna blogg i mening att dokumentera livet i en ny fas, därav namnet på bloggen. En ny fas är det i ordets bemärkelse, allt är anorlunda, nya rutiner och sätt att förhålla sig på till livet och det tar en "stund" att navigera sig fram i tiden för det är just tiden som är det nya eller rättare sagt att helt fritt förfoga över sin tid. 
Att vara frispelare...ja det har varit en process, märklig, angenäm, förväntansfull, förvirrande....olika känslor.
Det första halvåret innehöll många aktiviteter och nya framtidsplaner tog sin form, full av idéer och lust  var jag. Så hände något...ett hot...en viruspandemi...slutet av januari fanns det första fallet här i Sverige... därefter successivt stopp för aktiviteter och planer !! Det blev ett väntrum och i det väntrummet befinner man sig fortfarande.
Det här tar ju faktiskt udden av alla förväntningar som jag haft på min nya fas, en påtvingad livsstil med brist på stimulans och aktivitet...hur kul är det...ja inte alls... Är jag besviken...ja absolut. Är jag hoppfull inför framtiden...jaa. Livet blir inte alltid som man tänkt sig, en klyscha, förvisso men så är det ju. Jag ser dock en omstart framför mig, allt annat är otänkbart.
Ur hjärtat sagt !
Kram och hej !💞
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela