nyfas.blogg.se

Min digitala dagbok.

Jag

Publicerad 2018-09-29 16:52:28 i

Här är jag ! Fotot är ca. 1 år gammalt...jag tror jag ser likadan ut idag...och jag poserar i klänning... jag som inte gillar dylika klädesplagg utan mest bara använder jeans. Jag äger dock 1 st. klänning som jag använder typ 1 g./år...funkar bra när jag kan ha tights till.
Nåväl...från det ena till det andra...min blogg...varför undrar du... men jag älskar att skriva och har alltid gjort. I grundskolan var ämnet Svenska (på min tid) helt min grej, jag älskade det språkliga, att läsa och skriva och i det ämnet blommade jag. Då var inte som nu, man fick skriva berättelser som bedömdes och man skrev med penna på papper och "välskrivning" var ett bedömningskriterium vid betygsättning. Woav...stenålder !
Men nu gled jag lite ut i diket apropå att svara på varför jag startar en blogg. Så här är det också...
Jag är nu per definition pensionär ! Igår var min SISTA arbetsdag med fast tjänst i Stockholms Läns Landsting. Jag har fått min SISTA månadslön. Jag stämplade ut för SISTA gången igår. Det är dock så att jag framöver ska arbeta  som timanställd ett antal timmar per vecka  i väntan på en ersättare för mig vilket känns helt okej.
Igår fick jag frågan "Hur känns det" ? Måste säga att jag kände inget och inte hann jag tänka heller, arbetsdagen var "fullt ös".
På kvällen firade jag dock tillsammans med en kompis och tillika nybliven pensionär med bubbel och babbel om den nya fasen... så det blev en tydlig markering !
Idag... har jag däremot hunnit tänka och känna...och kommit fram till följande.
Jag tänker att nya möjligheter öppnar sig, jag får lyfta blicken och upptäcka livet från en annan synvinkel. 
Jag känner mig förväntansfull, det är härligt och spännande.
Livet går vidare i en ny fas och vad passar bättre än att dokumentera det.
Häng med i min digitala dagbok om du vill. Ibland blir det kanske händelselöst och trist men mitt mål är motsatsen och du kommer troligen att lära känna mig.
Ha det fint !
Anita
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela