nyfas.blogg.se

Min digitala dagbok.

Om några timmar...

Publicerad 2021-08-31 18:36:32 i Personligt,

...glider vi in i september, alltså hur snabbt har inte denna sommar gått 😏 snabbare än någonsin...så är min upplevelse. Jag tycker mycket om hösten, september, oktober är fina månader. Lite vemod kan jag dock känna när jag nu har förpassat balkongutrustningen till källaren och ställt undan alla mina läckra sommarsandaler och börjat inventera min höstgarderob, men...det kommer en ny sommar 😊 och för tillfället har jag lite sommarkänsla kvar tack vare det fina vädret som är just nu.
Idag, augusti månads sista dag för 47 år sedan föddes min dotter, det var fantastiskt ❤ hade jag orkat skulle jag ha dansat glädjedans för min önskan gick i uppfyllelse. Tankar och minnen en dag som denna 😍
Igår drabbades jag av tillfällig sorg...jag hade tid för klippning hos min frisör och det var det sista klippet som hon gjorde, hon flyttar till en annan stad. I mer än 10 år har jag haft turen att ha samma frisör, vad ska jag nu göra 😢 Världens bästa frisör har jag sagt, en mästare med saxen, noggrann, inkännande, sympatisk person...det blir detektivarbete att hitta någon med hennes kvalitet. Suck !
Avslutningsvis för nu, önskar jag dig som läser, en givande ny månad.
Lev väl. Må gott. Skynda långsamt och skratta ofta !

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela