nyfas.blogg.se

Min digitala dagbok.

En slagen kvinna...

Publicerad 2021-10-28 15:01:22 i Personligt,

... bokstavligt talat är jag just nu, ja tro inte att det är någon som har pucklat på mig, nej absolut inte, orsak som följer.
Jag har varit i närmaste galleria för att handla mat idag, med en matkasse i vardera hand på väg ut därifrån befinner jag mig plötsligen i golvläge 😲  Efter att ha halkat på något kladd på golvet har jag gjort en perfekt "sittlandning" på kroppens vänstra sida, aj aj det gjorde ont, vänster lår och underben fick en smäll. Det gick ju bra, inget brutet och kanske var det en fördel att mina händer krampaktigt höll i matkassarna under vurpan, jag känner mig dock ganska mörbultad nu. Jag känner något annat också och det är irritation, det är inte första gången jag halkat men första som jag vurpat och orsaken är allt kladd som ligger på golven i gallerian, kladdet härrör från alla dessa matställen  och caféer som huserar i gallerian och människor som går runt och äter och dräller.
Ja nu har jag skrivit av mig min irritation, inte bra att bära på för den gör ju ingen skillnad i långa loppet. Kanske skulle jag vilja uppmana gallerians förvaltare att se över städrutiner med tanke på all föda som rör på sig 😒 Hädanefter blir det i alla fall blicken i golvet när jag går i gallerian !! 😔
Kram och hej från mej 💞

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela